Sezónnosť a regionálnosť
Kvalita nadovšetko
Zlatá záhrada skrýva tisíc zázrakov a tajomstiev. V starodávnych časoch žili v tejto oblasti víly so zlatými vlasmi, ktoré vyčarovali hojnosť na stoloch Žitného ostrova. Naši predkovia sa naučili obrábať pôdu, pričom k darom riek a lesov pristupovali s rešpektom. Ak si z prírody niečo zobrali, vždy dbali o to, aby to nejakým spôsobom vrátili. Po stopách našich predkov a v duchu zodpovedného myslenia sa vraciame späť k darom prírody. Podľa nás existuje len jedna cesta: žiť v harmónii s prírodou, rešpektovať životné prostredie a byť hrdý na svoje tradície.
Vytvorili sme vzorové hospodárstvo, kde sa popri zachovaní tradičných hodnôt usilujeme o udržateľný rozvoj a obnovu. Chováme domáce zvieratá a hydinu, v záhrade sa nám urodí tá najchutnejšia zelenina a ovocie. Autentické gazdovstvo pripomína starý Žitný ostrov.
Prehliadka farmy
Ubytovaným hosťom ponúkame prehliadku farmy, ktorá zahŕňa zber vajec a ukážku obľúbených domácich zvierat žijúcich na farme. Patria k nim Matyi, náš obľúbený stepný dobytok, ovečka Borika a ovce skrutkorohé. Obdivujte našu bohatú úrodu v pareniskách a nazbierajte si bylinky! Oddajte sa blízkosti prírody aj vy! Prejdite sa Zlatou záhradou a zažite nekonečné krásy vidieckeho života!
Rezervácia
Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.
SK - Asztalfoglalás
V súčasnosti naša farma funguje výhradne ako miesto konania podujatí.