Rendezvények

A csodák nálunk születnek

Élje át Ön is a Kukkonia FARMHOUSE különleges atmoszféráját! Felejthetetlen élményt kínálunk, legyen az céges rendezvény, élménydús teambuilding vagy családi összejövetel. Vegyen részt a Farmtúrán és próbálja ki workshopjaink egyikét! Főzzünk együtt és készítsük el közösen kedvenc disznótoros finomságait!

A csapatépítő programokon megismerkedhet a hagyományos csallóközi gasztronómiával és a helyi tradíciókkal. Válasszon csomagajánlataink közül, melyeket szívesen az Ön elképzeléseihez és személyes kéréseihez igazítunk.

Céges rendezvények

Engedje, hogy magával ragadja a sokszínű Csallóköz! Látogasson el hozzánk  kollégáival, beosztottjaival, üzleti partnereivel, és vegyenek részt csapatépítő programjaink egyikén.

Családi rendezvények

Ünnepeljen szerettei körében, élje át élete legszebb pillanatait egy csallóközi mintagazdaság kebelén.  A szürkemarhák és rackajuhok látványa visszavisz bennünket a régi időkbe, mikor még tudtuk, honnan származik az ételünk és italünk. A mennyei fogások bensőségessé varázsolják az ünnepét.

Tankonyha

Ismerje meg a Kukkonia FARMHOUSE fenntartható gazdaságát! Kísérje végig az alapanyagok útját a kerttől egészen a konyháig. Abból főzünk és azt esszük, amit a Csallóköz ad nekünk.

Asztalfoglalás
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Asztalfoglalás
Jelenleg a farmunk kizárólag rendezvény helyszíneként üzemel.